Windows 7 nu mai furnizează suport tehnic

Alege Licencedeals.com pentru sisteme de operare Windows 10,

Windows 7 nu mai furnizează suport tehnic și cei de la Microsoft sfătuiește utilizatorii să treacă la Windows 10.

Multe oameni au primit mesaj în legatură cu Windows 7 fără să știe ce înseamnă. Asistență pentru Windows 7 s-a încheiat la 14 ianuarie 2020 și de aceea ați primit notificări în calitate de client Windows 7 pentru a vă reaminti că dispozitivul vostru nu mai este acceptat și nu mai primește actualizări de securitate. Microsoft si-a indemnat utilizatorii, prin mesaje repetate, sa treaca la versiunea Windows 10, care este mai noua, mai buna si mai sigura.
In primul rand, trebuie să vă anunțăm ca nu se pune problema ca Windows 7 nu va mai funcționa. Faptul ca Microsoft nu mai furnizeaza suport înseamna ca sistemul de operare nu mai primește actualizari legate de siguranță, astfel ca dispozitivul care îl folosește este expus în fața atacurilor hackerilor sau virușilor, care se pot realiza mult mai ușor.

Dacă decideți să rămâneți la Windows 7, atunci puteți lua cateva masuri pentru protejarea cât de cât a dispozitivului. De asemenea, trebuie să aveți instalata o solutțe de protecție (antivirus), actualizată la zi, care este capabila sa identifice eventualele atacuri sau activități dubioase. Dar chiar și așa, dispozitivele sunt vulnerabile, căci hackerii pot găsi diverse „variante” sa intre in computerul să vă fure datele, inclusiv folosindu-se de anumite vulnerabilități ale Windows 7 nedescoperite pana acum sau care se creeaza odată cu trecerea timpului.

Unele dintre consecintele unui atac cibernetic sunt:

  • Pierderea datelor personale;
  • Posibilitatea de a fi furate datele voastre pentru conturi băncare sau alte conturi și aplicații;
  • Utilizarea neautorizatăa microfonului și camerei;

Calculatorul vostru poate fi implicit în atacuri asupra altor sisteme informatice;
În plus, utilizatorii mai trebuie să cunoască riscurile care există online și cum să se păstreze de ele. De exemplu sunt multe emailuri de tip spam sau site-uri nu securizate.

Cât despre companiile care înca folosesc Windows 7, cel mai indicat ar fi să decupleze respectivele dispozitive din rețea. Dacă înca nu pot face asta (sau nu vor), acestea trebuie să se asigure ca macar au luat toate masurile de mai sus si si-au instruit corect toți angajații.

Noi de la LicenceDeals acum vă putem oferi o reducere de 5%, numai trebuie să întroduceți codul Ecomdir când finalizați comandă voastra, și puteți achiziționa produsul preferat indiferent dacă este un sistem de operare Windows 10 sau program antivirus, cu 5% mai ieftin decăt prețul afișat. Codul este valid pe toate produsele (sisteme de operare, aplicații office, pachete Windows + Office, programe antivirus).

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.