Tricotatul este un hobby potrivit tuturor

Tricotatul este un hobby potrivit tuturor

Activitatile de tricotat au apărut în urmă cu sute de ani din nevoia oamenilor de a se acoperi cu haine călduroase, moi și ușor de produs folosind ca materie primă blana oilor pe care le creșteau în gospodărie.
Cu timpul, mai cu seamă în ultimii zeci de ani, această ocupație s-a transformat din necessitate în hobby sau pasiune. Chiar dacă găsim produse tricotate în toate magazinele la prețuri accesibile, multe persoane adoră încă să își creeze propriile articole de îmbrăcăminte și să se relaxeze în timpul procesului creativ.
Avantajele acestei pasiuni conform specialistilor de la Kreativshop.ro și motivele pentru care are atât de mulți fani în întreaga lume sunt multe.

Avantajele tricotatului

  1. Nu este costisitor – tot ce ai nevoie pentru a te apuca de treabă sunt fire de tricotat sau fire de croșetat și un set de andrele potrivite. Unul dintre cei mai bine cotați provideri de fire de tricotat de pe piața mondială este Lano Gatto, o companie italiană cu tradiție care produce firele necesare pasionaților de tricotat de peste 118 de ani.
  2. Dezvoltă imaginația și exersează mintea, prevenind astfel îmbătrânirea precoce. În plus, este o activitate liniștită, plăcută, repetitivă care permite creierului să se destindă și să se odihnească după o zi grea. Din acest motiv tricotatul este un hobby util atât pentru cei în vârstă, cât și pentru persoanele mai tinere care doresc să își păstreze mintea clară cât mai mult timp și să prevină degradarea specifică înaintării în vârstă.
  3. Produsele hand made sunt la mare căutare în ultimele decenii datorită unicității lor și a faptului că poartă amprenta creatorului. Aceste calități lipsesc cu desăvârșire la marii producători de produse textile care scot colecții depersonalizate pe bandă. De asemenea, satisfacția de a purta o haină ieșită din mâinile proprii este greu de combătut de către producătorii industriali. Pentru antreprenorii care doresc să investească într-o afacere cu produse tricotate hand made, firele de tricotat și firele de croșetat Lano Gatto sunt materia primă care vă va granta produse ireproșabile și succesul pe piața din România.
  4. Tricotatul este un hobby ușor de întreprins care nu ocupă mult spațiu. Andrelele și firele de tricotat pot fi purtate cu ușurință în geantă sau rucsac. Așadar, puteți să vă apucați de treabă oriunde : în autobuz, în sala de așteptare a cabinetului medical, la umbra unui copac din parc sau din grădină sau oriunde vă face plăcere să lucrați.

Lana Gatto – lider mondial in domeniul firelor de tricotat

Lana Gatto are un mare succes printre toți pasionații de tricotat din întreaga lume deoarece oferă fire de tricotat și fire de croșetat din ce în ce mai moderne și mai calitative cu fiecare generație scoasă pe piață, excelența italiană tipică, pasiunea pentru tot ce înseamnă tricotat și servicii ireproșabile. De asemenea, materia primă pe care o folosesc pentru a-și crea produseleeste procurată din surse cât se poate de naturale : lână, cașmir, mohair, alpaca, mătase, bumbac etc. Produsele finale, firele de tricotat și firele de croșetat pentru clienți, sunt un mix exclusiv de rafinament și eleganță care i-a adus firmei Lana Gatto un loc printre liderii mondiali în domeniu.

 

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

One Reply to “Tricotatul este un hobby potrivit tuturor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.