Tot ce trebuie sa stii despre cortul de fotografii cu cabina foto

Cort de inchiriat cu cabina foto

Fotografiile sunt amintirile palpabile ale oricarei zile, intamplari, situatii. De cele mai multe ori memoria paleste in timp si momentele frumoase se uita. Ar fi ideal sa pastram toate amintirile momentelor pline de veselie pe care le-am avut de-a lungul vietii. Cele mai vesele momente sunt de obicei cele in care ne reunim cu cei dragi si petrecem, fie de ziua noastra, fie iesind la iarba verde.

Toti cei care organizeaza un eveniment in exterior, la aer, verdeata, soare s-a gandit macar o data ce bine ar fi fost sa poata sa faca niste poze profesionale pe care sa le pastreze pentru o vesnicie sau macar sa le dea intre ei pentru a le introduce in albumele de familie. Exista o metoda de a face poze lipsit de orice disconfort: cortul de fotografii cu cabina foto.

Ce este cortul de fotografii cu cabina foto?

Cortul de fotografii cu cabina foto este un cort special amenajat pentru a fi folosit exclusiv pentru a face poze profesionale datorita cabinei foto amplasate in interiorul acestuia. Avand un loc special amenajat pentru a face poze lumina va fi perfecta, fundalul uniform, aparatul care face poze nu va aluneca intr-o parte sau va tremura cum se intampla la pozele cu telefonul.

De ce ai nevoie de un cort de fotografii?

Un cort de fotografii este un loc care asigura ca pozele realizate sunt clare, soarele nu iti bate in ochi, nici din spate – intr-un cuvant ai conditiile perfecte pentru a face poze demne de orice album.

Ce avantaje iti ofera un cort de fotografii oferit de www.PhotoBomb.ro?

Cortul este special amenajat pentru a face fotografii de evenimente. Dimensiunile sale sunt de 3x3m, suficient de mare cat sa incapa mai multe persoane in poze si la pozatul in sine.

Se instaleaza rapid si persoanele in cauza vor beneficia de asistenta pe tot parcursul asa zisei “sedinte foto”. Este foarte important ca oamenii sa fie ajutati sa foloseasca o tehnologie moderna, dar si sa li se dea sfaturi in ceea ce priveste postura la poza sau lumina.

Accesorii haioase pentru cabina foto
Accesorii haioase pentru cabina foto

Ce poate fi mai distractiv pentru copii sau adolescenti decat sa poata face poze cu accesorii haioase, masti, propsuri, palarii, etc? Sigur vor fi incantati de idee si se vor inghesui sa isi faca mai multe poze.

Toate pozele sunt facute pe loc. La doar 10 secunde poza va fi in mana ta. Ce modalitate mai rapida de a-ti atinge amintirile cu mana?

Pentru cei care doresc sa inchirieze acest tip de distractie pentru un numar de persoane, exista pachete de servicii  variabile in functie de necesitati, deci exista loc de negociere pentru o colaborare fructuoasa.

Cu ce ocazie poti folosi un astfel de cort?

Intr-o varietate de ocazii care implica activitati in aer liber. Poate fi ziua cuiva,

Inchiriere cabina foto pentru orice eveniment
Inchiriere cabina foto pentru orice eveniment

adult sau copil, o petrecere in natura, un picnic la iarba verde, un gratar la marginea padurii sau de ce nu, evenimente corporate, team building-uri – toate pentru ca persoanele implicate sa plece acasa cu cel putin o amintire palpabila pe care sa o poata pastra acasa.

Femeile in general sunt mari amatoare de fotografii, mai ales de selfie, in orice situatie si oriunde, iar cei care organizeaza le pot oferi o experienta de inalta calitate la un pret mai redus decat a unui fotograf profesionist. Astfel toata lumea va fi incantata de ceea ce i se va oferi si vor ramane cu amintirea unei distractii iesite din comun.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.