Termopanele Salamander

Termopane Salamander

Aproape a trecut vara si perioada calda si in curand iesi din zona de confort pregatita de concedii. Urmeaza cu siguranta o perioada aglomerata in care va trebui sa decizi daca tamplaria casei tale iti indeplineste sau nu necesitatile.

Simplu si eficient, trebuie doar sa suni la Window Solution si ei vor prelua problemele tale. Cu totii cunoastem aspecte importante atunci cand discutam de confortul casei: centrala de calitate, calorifere bune, tencuieli, izolatii, etc. Ce faci insa daca tamplaria (fie pvc fie tamplarie de lemn) nu se ridica la standardele cerute? Vei pierde agent termic inutil, crescand facturile si totodata te vei trezi cu alte probleme pe cap: curent, mucegai, zgomot, etc.

Tamplaria Salamander iti poate rezolva toate necesitatile. Bazandu-se pe tehnologie moderna alaturi de experienta deceniilor de activitate, gama de termopane de la Salamander, Streamline 76, bluEvolution 73, bluEvolution 82 si bluEvolution 92 iti ofera toate avantajele necesare unui camin confortabil. Cu factor mare de izolare fonica (47dB) si cu factor de izolare termica aproape ideal ( 0,65 W/(m²K – cu separare termică prin oţel), tamplaria pvc Salamander iti rezerva un loc in viitor.

Personalul Window Solution mi-a explicat tot ce trebuie sa stiu cu privire la caracteristicile unui termopan de calitate. Am inteles atunci ca acest profil este cheia succesului si am schimbat tamplaria veche cu aceasta tamplarie moderna. Plus ca am ales o culoare stejar atat de placuta incat poti jura ca este lemn natural.

Acum toate ferestrele se deschid placut, fara zgomote si fara sa „agate”. Estetic, termopanul Salamander este senzational. Designul placut alaturi de paleta de culori iti ofera posibilitatea asortarii cu orice accesorii doresti.

La sugestia celor de la Window Solution, am optat pentru schimbarea usilor si am constatat ca mi s-a schimbat casa. Senzatia de intimitate si caldura s-a amplificat atat de mult incat nu mai vreau sa ies.

Recomand cu caldura serviciile Window Solution atat pentru seriozitate cat si pentru calitatea produselor ofertate. Puteti sa vizitati si site-ul lor, https://www.termopane-salamander.ro/ unde gasiti toate informatiile necesare.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.