Tamplarie PVC Salamander de la Window Solution

Cu totii cunoastem dilemele cumparatorului clasic: ce marca, ce model de tamplarie PVC? Sa cumpar ceva scump sau ceva ieftin? Si tot asa pana facem acea alegere. Cam in acelasi stadiu eram si eu cand ma uitam dupa termopane. M-am speriat ce am gasit in piata. Termopane Rehau, termopane Salamander, cu 3, 4 sau 5 camere, cu si fara un milion de accesorii.

Dezorientat total, am avut noroc sa sun la Window Solution. Acestia m-au preluat imediat si din cateva intrebari au reusit sa inteleaga ce aveam nevoie dupa care am programat impreuna o vizionare. Reprezentantul lor a venit prompt si mi-a explicat ce solutii am pentru casa, atat din punct de vedere al calitatii si a brand-ului cat si pe premise tehnice si de fiabilitate.

Tamplarie PVC Salamander de la Window Solution
Tamplarie PVC Salamander de la Window Solution

Astfel am vizionat intreaga serie de profile Salamander unde am ramas impresionat de BluEvolution 82, care este un profil de tamplarie PVC frumos finisat, cu 6 camere de izolare. Am ramas impresionat de calitatea acestui profil la care reprezentantul Window Solution mi-a propus accesoriile necesare. Paleta de culori este vasta si nu cred ca cineva nu va gasi culoarea sau textura preferata.

Am rezolvat rapid si eficient problema tamplariei la noua casa si abia astept sa ma mut. Cei de la Window Solution m-au ajutat sa gasesc tot ce aveam nevoie. Am aflat atunci ca tot ei imi pot oferi serviciile necesare si o gama larga de produse: ferestre si usi Salamander, sticla termopan pentru ele, feronerie, rulouri exterioare, plase insecte, glafuri, jaluzele si chiar usi de garaj.

Recomand cu caldura serviciile Window Solution atat pentru seriozitate cat si pentru calitatea produselor ofertate. Puteti sa vizitati si site-ul lor, https://www.termopane-salamander.ro/ unde gasiti toate informatiile necesare.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.