Sabloane pentru prelungirea unghiilor

Sabloane pentru prelungirea unghiilor

Sabloanele sunt utile pentru unghiile facute cu gel sau acril. Sunt de mare ajutor in construirea extensiilor de unghii cu gel, pentru prelungirea acestora. Practic unghiile pot fi prelungite atat de mult cat va doriti. Conditia in utilizarea acestor sabloane este de a fi fixate cat mai bine pentru a sustine extensia.

Sabloanele vin gradate pentru a permite o folosire cat mai facila. Sunt ideale pentru construirea unghiilor false si pentru extensia celor naturale. Se aplica unul cate unul pe unghie, nu toate in acelasi timp. Facand acest lucru veti elimina riscul de a misca extensiile si de a obtine unghiile pe care vi le doriti. Deci pentru a avea unghii lungi si frumoase, este recomandat ca aceste sabloane sa se fixeze cat mai bine si sa ramana nemiscate.

Preturi si tipuri Sabloane pentru unghii lungi – experimenteaza cu aceste modele:

Va prezentam in continuare cateva tipuri de sabloane:

– Rola sabloane constructie 500 bucati – butterfly la 20 lei
– Rola sabloane constructie 300 bucati – format mare fluture costa 22 lei
– Rola sabloane constructie 300 bucati – inger galben – este un tip aparte de sablon, in forma de inger cu aripi si costa 25 de lei
Sabloane Refolosibile Gold – 5 bucati la 15 lei. Acestea prezinta avantajul de a se putea refolosi de mai multe ori. In acest mod nu veti mai fi nevoita sa achizitionati alte sabloane de extensie. Cele 5 sabloane Gold iar forma unghiei prelungite si va ajuta pentru o fixare cat mai buna.
– Rola sabloane constructie OMEGA 500bucati costa 20 de lei
– Rola sabloane constructie 500 bucati – stiletto – negru si rosu la 22 de lei.

Caracteristici ale sabloanelor de unghii

– sabloanele tip rola se aplica usor. Este nevoie doar de putina indemanare si exercitiu.

– sunt flexibile. Sabloanele din role nu sunt rigide, ceea ce permit o depozitare facila. Ocupa putin spatiu, pot fi tine in caseta de manichiura sau in dulap.

– sunt foarte aderente. Una din cele mai bune caracteristici ale sabloanelor este ca se lipesc foarte bine. Acest lucru va ajuta pentru o constructie cat mai durabila si armonioasa.

– sunt ieftine. Dupa cum am vazut mai sus rolele de 500 de bucati costa in jur de 20 de lei. La un mic calcul vom descoperi ca pentru extensia a 10 unghii (o sesiune de manichiura) costurile sunt de doar 0.40 de lei.

– sustin o formarea frumoasa a modelului dorit. Daca sunteti adepta unghiilor lungi si ati descoperit tainele pentru o manichiura frumoasa, chiar la dumneavoastra acasa, atunci aceste sabloane nu trebuie sa lipseasca din arsenalul dumneavoastra de infrumusetare si intretinere.

In ce tehnici de manichiura se pot utiliza?

Sabloanele sunt special concepute pentru extensia unghiilor false in tehnicile de manichiura ce folosesc gelul UV sau acryl.

Profesionistele si amatoarele vor descoperi in aceste sabloane un ajutor pretios pentru obtinerea celor mai frumoase unghii lungi.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.