Rochii Lightning pentru domnișoare de onoare

Rochii Lightning

Ideea de domnișoare de onoare a devenit din ce în ce mai îndrăgită de viitoarele mirese. Acestea nu doar că au început să aleagă domnișoarele după criterii mai rigide, însă se implică și în alegerea rochiilor pe care acestea le vor purta.

Deși pentru o bună perioadă de timp au fost la modă celebrele rochii versatile, în ultima perioadă acestea sunt evitate atât de miresele care își doresc un alai elegant cât și de domnișoarele de onoare care nu reușesc să le poarte într-un mod în care să le avantajeze.

Pornind de la această idee, a luat naștere primul salon de rochii pentru domnișoare de onoare din România. Brandul Lightning, a deschis în 2018, în Timișoara un prim salon care se dedică în mod special realizării de rochii elegante pentru domnișoarele de onoare.

Aici fiecare mireasă are posibilitatea de a închiria sau a realiza pe comandă modelul de rochii preferat, altul decât clasicul model de rochii versatile.

Brandul Lightning Bridesmaids promovează modele elegante de rochii pentru domnișoare de onoare și crează rochii în care acestea să se simtă frumoase și speciale. Mai mult decât atât, brandul mizează pe realizare de rochii care să le reprezinte și care să le evidențieze cele mai frumoase trăsături.

„Suntem alături de clientele noastre, fie mirese, fie domnișoare de onoare, însă de la stabilirea modelului. Salonul nostru funcționează doar pe bază de programări și alocăm tot timpul necesar mireselor și domnișoarelor de onoare pentru a proba, discuta și alege modelul sau modelele de rochii care le reprezintă. Probăm câteva dintre modelele disponibile în salon, ne uităm împreună peste idei de rochii, alegem materialele și realizăm rochiile în funcție de dorințele fiecăreia.” – Roxana Codoban, fondator

În cei 3 ani de când realizează pe comandă modele de rochii pentru domnișoare de onoare, brandul Lightning a identificat câteva trend-uri în ceea ce privește preferințele mireselor și a domnișoarelor de onoare pentru rochii.

Pornind de la cele mai îndrăgite modele, a lansat de curând o colecție de rochii de domnișoare de onoare care să fie muza viitoarelor mirese din 2021.

Această colecție se intitulează Muse și reprezintă idealul de rochii pentru domnișoare de onoare. Croiul rochiilor este de tip sirenă, cambrat pe corp, însă contrar așteptărilor, aceste modele se așează perfect pe orice tip de siluetă.

Acest lucru este posibil datorită materialul dens, însă foarte elegant și a artificiilor care nu doar că ascund micile imperfecțiuni, dar și crează iluzia de subțiere și alungire.

Toate rochiile din colecție Muse sunt realizate din același material, ce vine pe o paletă largă de culori. Acest lucru permite mireselor să facă combinațiile ideale de modele și culori care să se potrivească fiecărei domnișoare de onoare în parte.

Fiecare model are o personalitate distinctă datorită detaliilor atent alese, însă ceea ce au în comun este eleganța.

Această colecție este disponibilă pe magazinul online al brand-ului Lightning, iar rochiile de domnișoare de onoare se realizează în serii mici, în funcție de cerințele mireselor și ale domnișoarelor de onoare.

Rochii Lightning pentru domnișoare de onoare Rochii Lightning pentru domnișoare de onoare Rochii Lightning pentru domnișoare de onoare

Deși pe site sunt disponibile mai multe variante de culori și mărimi, echipa Lightning încurajează miresele și domnișoarelor de onoare să îi contacteze pentru personalizare modelului. Astfel că, în funcție de cerințele acestora, modelele de rochii pot suferi modificări sau pot fi realizate pe măsuri sau culori custom.

Dacă ești și tu mireasă sau domnișoară de onoare în 2021 sau chiar 2022, te invităm pe site-ul celor de la Lightning pentru a descoperi rochii de domnișoare de onoare elegante.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.