Rawyal.ro – Cea mai buna mancare raw vegana din Bucuresti

Rawyal.ro

Un univers plin de culoare, sănătate și gust este gata să te bucure! Prăjituri și torturi la comandă, aperitive, meniuri proaspete vegane și raw-vegane, livrate rapid la tine acasă sau la birou. Toate acestea le gasiti pe https://rawyal.ro/.

BINE AI VENIT ÎN UNIVERSUL RAWYAL BRUNCH & CAKES!

Ne bucurăm că ești aici! Îți promitem multă culoare, bucurie pe cerul gurii, energie pentru trup și suflet, toate din inima naturii și…din inima noastră! Fiecare produs Raywal, fie că vorbim despre prăjituri și torturi raw, aperitive, salate, lasagna noastră delicioasă sau burgerul raw-vegan, au ca ingredient principal dragostea.

Dragostea față de natură și grija pentru sănătate, valori care ne-au ghidat spre a pune bazele Rawyal în vara anului 2015. Fiecare membru al familiei este parte a procesului magic de creație al preparatelor și torturilor raw vegane, încă de la primele ingrediente alese, până la preparatul final care iese din bucătărie doar după ce a fost aprobat de fiecare spiriduș pofticios.

Astfel, tot ce iese din bucătăria noastră rawyală nu doar ca este garantat să încânte gustul atât celor mici, cât și celor mari, dar sunt menite să învăluie trupul cu voie-bună și energie. Torturile și prăjiturile noastre au la bază ingrediente precum nucile și semințele, iar meniurile și preparatele din abonamentele la mâncare raw-vegană sunt alcătuite din cele mai proaspete legume și alte daruri ale naturii. Fiind neprocesate termic, toți nutrienții din preparatele noastre vegane se păstrează la nivel maxim și îți îmbogățesc stilul de viață.

Avem o gamă variată de categorii de produse, printre care și:
Meniu Rawyal: https://rawyal.ro/meniul-rawyal/
Supe: https://rawyal.ro/supa/
Aperitive: https://rawyal.ro/aperitiv/
Feluri principale: https://rawyal.ro/fel-principal/
Salate: https://rawyal.ro/salata/
Bauturi: https://rawyal.ro/bauturi/
Abonamente zilnice: https://rawyal.ro/abonamente/
Cofetarie-Deserturi: https://rawyal.ro/cofetarie-desert-rawyal/
Prajituri: https://rawyal.ro/cofetarie-prajituri/
Torturi: https://rawyal.ro/tort/
Cozonac: https://rawyal.ro/cozonac/
Torturi pentru copii: https://rawyal.ro/torturi-copii/
Healthy Box: https://rawyal.ro/cutia-cu-sanatate/

De asemenea, realizăm și servicii de catering pentru evenimente. Vezi https://rawyal.ro/evenimente/.

Rawyal.ro
Așadar, fie că vrei să te răsfeți cu un tort fără zahar, să le oferi celor mici un desert benefic pentru ei, cauți o prăjitură de post, ai nevoie de un prânz sănătos la birou sau acasă sau de un candy-bar healthy pentru evenimentul tău, te așteptăm să primești darul rawyal al vitalității, în locația noastră de pe Calea Moșilor, nr. 105 sau chiar aici, pe site.

Tort de ciocolată sau de fructe, de sărbătoare sau doar de poftă, jucăuș sau elegant? Orice îți trece prin cap în materie de dulce raw vegan, noi îți livrăm acasă cele mai delicioase torturi la comandă! Pentru detalii vizitati website-ul nostru https://rawyal.ro/comanda-tort-personalizat/

TRANSPORT GRATUIT ÎN ZONA CENTRALĂ BUCUREȘTI
Comanda minima 50 Lei (transport gratuit)
Zona Centrala( < 5 km): Unirii, Vitan, Universitate, Romana, Victoriei, Dorobanti, Floreasca, Stefan cel Mare, Obor, Mosilor, Colentina.

PENTRU RESTUL BUCUREȘTIULUI
Pentru zonele limitrofe ale Bucureștiului(Intre 5 km si 10 km), comanda minima este de 100 lei.
Pentru imprejurimile Bucureștiului(> 10 km), comanda minima este de 200 lei + o taxa de 10 Lei pentru transport.

RĂMÂI ÎN UNIVERSUL RAWYAL!

Fii parte a poveștii noastre, pline de culoare și gust! Garantăm rețete vegane delicioase, tips&tricks pentru un stil de viață sănătos și multe alte surprize faine!

Ne gasesti pe https://rawyal.ro/
Cat si pe Facebook: 
https://www.facebook.com/rawyalfood
Si Instagram: 
https://www.instagram.com/rawyalife/

Daca nu, ne poti suna la nr. de telefon: 0730.777.221 pentru a plasa o comanda rapida sau orice nelamuriri.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.