Plantele artificiale in designul interior

interiorstore.ro

Plantele si florile , fie ele naturale sau artificiale, sunt elementele decorative ce vor imbraca locuinta, oferindu-i naturalete, seninatate, eleganta. O locuinta decorata cu plante si flori va stimula simturile, oferind confort si rafinament.

Plantele si florile artificiale – sunt alegerea optima pentru decorarea locuintei. Chiar daca, cei mai multi dintre noi prefera plantele natural, avantajele oferite de florile artificiale sunt semnificative.

Plantele artificiale – aduc natura in interiorul locuintei, facand orice camera să se simtă mai proaspătă și mai vie.

Utilizarea plantelor in designul interior este o provocare – atunci cand vorbim despre un design modern – minimalist – care cere linii clare, curate si simplitate. Insa, si pentru acest stil de design interior – o planta decorativa poate fi alegerea ideala pentru a umple spatii goale, neutilizabile; dar si pentru a crea zone de intimitate.

O planta bine pozitionata in interiorul camerei, si expusa intr-un mod artistic – va oferi incaperii un aspect conectat cu natura

Sunt o alegere practica , pentru toti cei ce iubesc florile, dar nu au timpul …sau rabdarea…sa se ocupe permanent de ele.

Iata cateva plante ce vor decora cu succes orice incapere:

Aloe Vera

Aloe Vera
Aloe Vera

Aloe Vera este o planta cunoscuta pentru beneficiile sale aduse sanatatii, ingrijirii – dar si ca planta decorativa pentru interior. Este o planta ce va oferi o atingere verde si proaspata interiorului, fiind ideala pentru orice stil de amenajare si pentru orice incapere din locuinta.

Dracena

Dracena
Dracena

O planta cu un aspect exotic – ce va pastra “vara” in locuinta ta tot timpul anului. Dracena este o alegere potrivita pentru zonele de living si bucatarie. Formele variate ale plantei ofera o gama de selectie larga – potrivita oricarui interior.

Ficus

Ficus
Ficus

Ficusul, ca si Dracena, vine in forme si dimensiuni variate. Prezentand Frunze mari, dramatice, stranse in general in partea de sus a trunchiului, este optiunea perfecta pentru colturile living-ului, oferind accente verzi, naturale, potrivite fiecarui stil de design interior.

Mango

Mango
Mango

Mango este o planta spectaculoasa, ce poate fi utilizata in orice incapere a locuintei. Atingerea verde a frunzelor de mango – vor pastra un aer “primavaratic” in locuinta pe tot parcursul anului.

 

Florile si aranjamentele florale artificialOfera solutii spectaculoase pentru decorarea fiecarei incaperi din locuinta. Pornind de la zona de intrare in locuinta si pana in dormitor – florile si aranjamentele florale vor oferi personalitate, eleganta si rafinament fiecarei zone in parte.

Avantajele florilor si aranjamentelor artificiale sunt de asemenea multiple, insa cel mai important dintre ele – este ca te poti bucura de ele – tot timpul anului – fara a fi nevoie sa le inlocuiesti.

Dacă doresti flori artificiale în designul interior al locuintei tale, asigura-te insa ca alegi cele mai bune si calitative materiale. Alternativele florilor naturale sunt , cu certitudine, doar cele din materile de top. Cu siguranta, mult mai costisitoare decat variantele ieftine, acestea vor fi singurele care intr-adevar vor inlocui aranjamentele naturale si vor oferi aspectul dorit.

Poti folosi aranjamentele florale ca centerpiese pentru masa de dining, pe masuta de cafea din living, pe comoda din dormitor sau chiar in baie.

Pentru o masa de dining ovala sau dreptunghiulara – alege un aranjament floral inalt, in timp ce pentru mesele patrate sau rotunde este ideala alegerea unui aranjament cat mai simetric.

In alegerea unui aranjament floral tineti intodeauna cont si de cromatica interioara. A avea o schemă de culori vă poate ajuta controlati atmosfera creata. Nu alegeti flori in tonuri apropiate de culorile mobilierului pe care doriti sa le amplasati.

Cu ajutorul plantelor si florilor artificial – puteti crea decoruri inedited, spectaculoase in designul locuintei.

https://interiorstore.ro/product-category/obiecte-decorative/decoruri-florale/?showall=1

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.