Cea mai originală soluție pentru o aniversare reușită – PhotoBomb.ro

inchirieaza o cabina foto

Ești pregătit pentru momente de neuitat? Dacă vrei ca prietenii tăi să țină minte ziua ta de naștere ca fiind una cu adevărat specială atunci trebuie să-i surprinzi cu ceva funny dar în același timp și inovativ. Știm că zilnic printre multitudinea de postari, de videoclipuri, link-uri, share-uri este greu să te faci remarcat din mulțime. Mai știm că nouă, tuturor ne place să fim în centrul atenției și mai ales atunci când îți serbezi ziua de naștere sau de nume.

Adaugă savoare petrecerii tale, fă-ți prietenii, colegii și familia să vorbească mult timp despre aniversarea ta. Să-și aducă aminte cu plăcere și cu zâmbetul pe buze despre cum a purtat urechile de iepure sau când prima dată mama ta a avut părul roșu!

Îndrăznește să fii altfel și surprinde-ți prietenii prin intermediul amintirilor vii! Cum? Cabina foto – PhotoBomb îți pune la dispoziția ta o gamă variată de accesorii amuzante precum și fundaluri profesionale cu care tu îți poți transforma petrecerea dintr-una banală într-una WOW! Echipamentul profesional de care dispunem are în dotare un program ușor de folosit, ecran touchscreen, cabina foto este dotată cu o camera profesională DSLR. În plus beneficiezi de fotografii efectuate în timp real deoarece acestea sunt tipărite pe loc, mai exact în 12 secunde , destul încât să dai un share, nu?

Like pe Facebook ai primit instant din clipa în care prietenii tăi intră în contact cu cabina foto – PhotoBomb deoarece pozele efectuate pot fi partajate automat prin intermediul rețelelor sociale în plus ai amintiri din trecut pentru viitor. Pe lângă poze îți oferim și posibilitatea de a efectua și înregistra mesaje video + guest book din ziua aniversării tale.

Vrăjitoare, iepurași, cățeluși, super eroi sau “I Came for the boys, but I stayed for the cookies”? Selecția noastră de recuzită este una mare din care invitații tăi își pot alege cele mai amuzante props incluse în cadrul fiecărui pachet photo booth pe care cabina foto – PhotoBomb îl oferă. Pentru detalii te despre pachetele photo booth te invităm să arunci un ochi pe pagina noastră aici: https://www.photobomb.ro/pret-inchiriere-cabina-foto/ 

Care sunt avantajele închirierii unei cabine foto – PhotoBomb.ro?

  • Super distracție alături de super prieteni sau super eroi, who knows?

  • Cele mai cool mesaje pentru petrecerea ta și pentru ca amintirile tale să rămână vii în mintea tuturor mult timp de la terminarea petrecerii tale.

  • Share instant pe rețelele de socializare conform pachetului ales.

  • Accesorii variate sau personalizate în funcție de preferințe și de tipul petrecerii.

  • Arhivă online și/ sau acces online pentru pozele efectuate în cadrul evenimentului.

  • Posibilitatea de a efectua gif-uri amuzante pentru ca tu să ai parte de un eveniment cât mai original.

  • Îți oferim posibilitatea de a-și alege sau personaliza fundalul pentru petrecerea ta!

  • Vrei să arăți și altora minunățiile de poze efectuate cu cabina foto – PhotoBomb? Stai fărp grijă îți oferim și un stick USB cu pozele efectuate că să le poți lua oriunde cu tine.

Credeai că asta este tot? Dacă da, te-ai înșelat! La cerere îți putem magnetiza pozele pentru ca prietenii tăi să se bucure în fiecare dimineață când deschid frigiderul de petrecerea ta de neuitat! Sună bine, nu?

Nu rata șansa de a fii „regele junglei” în cadrul propriei tale petreceri și află mai multe detalii despre beneficiile pe care cabina foto – PhotoBomb ți le poate oferi!

O soluție original, distractivă și inovativă ce poate fi personalizată în funcție de tematica petrecerii tale! Trebuie să vrei și noi suntem aici pentru a-ți efectua o petrecere de neuitat.

Stai fără griji, personalul nostrum specializat îți oferă instruire gratuită în limita a 20km din Satu Mare însă dacă ai și alte preferințe ne poți scrie căci suntem deschiși oricăror tipuri de colaborare. Știi cum este, cere și ți se va da!

Așteptăm cu nerăbdare poze inedite și petreceri de neuitat alături de cabina foto – PhotoBomb.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.