NovaHouse aduce in Romania noile perne Air Therapy

Air Therapy

Din luna martie 2019 pe site-ul novahouse.ro se pot cumpara noile modele de perne Air Therapy, un model revolutionar de perna cu memorie care in afara de spuma speciala folosita are si canale de aerisire care

NovaHouse aduce in Romania noile perne Air Therapy
NovaHouse aduce in Romania noile perne Air Therapy

asigura o ventilatie maxima in timpul somnului. Studii au dovedit ca una dintre problemele majore pe care persoanele care nu au un somn linistit noaptea este proasta ventilatie a pernelor, fie din cauza materialului invelitor, fie din cauza compozitiei. Cu noua tehnologie Air Therapy, de acum puteti beneficia de un somn linistitor.

Novahouse.ro este un magazin online de produse textile pentru casa cu activitate din anul 2014. Parte din produsele comercialzate de site-ul nostru sunt fabricate in atelierul nostru de productie, restul sunt achizitionate din Romania, de la producatori locali.
Din gama noastra de produse, ce cuprinde peste 600 de repere, se regasesc colectii de: Lenjerii de pat, Cuverturi de pat, Pilote, Perne, Huse de pat, toppere, prosoape si alte tipuri de produse sezoniere.
Cu peste 100.000 de comenzi livrate in aceasta perioada NovaHouse se pozitioneaza in top 5 magazine online home&deco din Romania.
Din anul 2017 societatea noastra a devenit si furnizor pentru principalele magazine online generaliste din Romania, Emag si Cel.
Ca planuri de viitor: Nova House isi doreste cresterea gamei de produse prin aducerea de produse conexe activitatii – accesorii baie , piese decorative si mobilier.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.