Mop cu pulverizare: curata eficient geamurile si podelele

Mop cu pulverizator 2 in 1 de la Market365.ro

Vi se pare epuizant sa dati cu mopul? Nu sunteti singurul. Curatarea podelei cu un mop poate fi o operatiune destul de mizerabila, consumatoare de timp si extrem de obositoare.

Dar stati conectat pentru a afla o solutie ieftina care va poate usura activitatea. Mopurile disponibile azi au devenit ceva mai performante si ergonomice.

Aveti toate motivele sa optati pentru o astfel de solutie.

Mop cu Pulverizator 2 in 1 pentru Podele si geamuri, Spray Mop

Mop cu pulverizator 2 in 1 de la Market365.ro
Mop cu pulverizator 2 in 1 de la Market365.ro

Daca pana de curand mopurile clasice erau destul de asemanatoare si rigide, azi exista mai multe variante pentru gospodinele harnice.

Una din solutii este mopul cu pulverizator 2 in 1, perfect nu doar pentru podele, ci si pentru curatarea geamurilor.

Acest mop functioneaza pe baza unui sistem de pulverizare cu apa. Este prevazut cu doua capete ce se pot schimba intre ele: unul este special proiectat pentru suprafete dure, iar al doilea este util pentru spalarea geamurilor. Cele doua capete sunt acoperite de o laveta din microfibra.

Probabil stiti deja ca microfibra este un material extrem de versatil care se evidentiaza prin capacitatea uimitoare de a capta praful.

Mop cu pulverizator 2 in 1 de la Market365.ro
Mop cu pulverizator 2 in 1 de la Market365.ro

Microfibra sterge cu succes orice fel de mizerie, inclusiv apa sau alte lichide, par provenit de la animale de companie, firimituri, pete etc.

Capul de curatare destinat geamurilor mai are pe langa laveta si o lamela fabricata din silion, pentru indepartarea facila a detergentului/ apei cu care spalati.

Rezervorul mopului are o capacitate de 600 de ml – nici prea mult pentru a ingreuna manevrarea, nici prea putin, pentru a fi suficient pentru o zona de curatat considerabila.

Cand vreti sa pulverizati apa este suficient sa apasati pe maneta. Aceasta se afla la indemana, chiar pe manerul mopului, ceea ce face ca pulverizarea sa fie naturala, facila.

Puteti folosi acest mop cu pulverizator pentru orice tip de suprafata dura – de exemplu pentru gresie si faianta, parchet laminat, piatra, linoleum sau lemn.

Este important sa retineti ca mopul nu trebuie folosit pe suprafete din lemn nefinisat, pe covoare sau zone tratate cu uleiuri sau ceara.

Inca un lucru util pentru care se merita sa testati acest mop cu pulverizator este ca are un consum redus de solutii de curatat. Fie ca vorbim despre detergenti speciali de geamuri sau de alte tipuri, veti avea siguranta ca nu faceti risipa. Folositi detergent atat cat este necesar. Dupa spalare, geamurile si podeaua raman curate si uscate, fara urme inestetice.

Pentru geamuri inalte si diverse suprafete dure, comandati acum mopul cu pulverizator 2 in 1.

Pentru intreaga noatra oferta de produse de curatenie accesati siteul nostru market365.ro

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.