Mici schimbări pe care le poți face pentru a avea o nuntă de vis!

Inchirieaza cabina foto pentru nunta

Cum pot să am o nuntă de vis?

Nunțile tradiționale au fost standardul de aur la vremea lor, dar anii au trecut iar acum tinerii îndrăgostiți vor nunți personalizate, vesele, unde pot fi înconjurați de familie și prieteni apropiați pentru a sărbători înființarea noii lor familii. Părinții te presează să înglobezi în nunta ta cât de multe obiceiuri se poate? Sau poate tu ai o dragoste nebună pentru tradiționalism, dar vrei totuși o nuntă modernă cu mici touch-uri tradiționale care să nu acapareze vibe-ul general? Există întotdeauna soluții pentru a împăca „și capra și varza” ca la final toată lumea să se simtă bine, să se distreze și, cel mai important, să sărbătorească iubirea mirilor în cel mai frumos mod!

Să vedem, care sunt acele soluții simple

  1. În loc de plictisitoarea ședință foto obligatorie în fața restaurantului unde toți invițatii trebuie să se poziționeze ca la armată iar fotografiile finale să iasă total lipsite de originalitate, închiriază-ți o cabină foto! Astfel invitații se vor distra maxim în timp ce se fotografiază, singuri sau cu prietenii, înconjurați de pancarte cu mesaje amuzante și măști care vor face deliciul serii.

  2. Renunță la costumul de mire rigid ca o închisoare portabilă și la rochiile de mireasă tip prințesă sau sirenă care sunt greu de purtat și te vor incomoda toată ziua în favoarea unei costumații lejere din in, compusă dintr-o ie tradițională și o fustă pentru mireasă și o pereche de ițari confortabili pentru mire. Astfel, vei adapta tradițiile străvechi la nunta ta modernă, fotografiile vor fi superbe iar invitații vor fi cu toții impresionați de inventivitatea voastră!

  3. Alege o locație atipică! Deși toată lumea alege o nuntă într-un restaurant unde confortul primează, o nuntă pe plaja sau în curtea unei vile la munte poate fi o alegere mai originală și mai apreciată de familie și invitați. Dacă îți faci griji în privința fotografului află că acesta va fi încântat să schimbe puțin peisajul și să facă fotografii instantanee cu invitații tăi fericiți în lumină naturală. În plus, un photobooth poate fi instalt oriunde, deci dacă te decizi că vrei acest serviciu nu trebuie să îți faci griji că nu îl vei avea, indiferent unde alegi să îți organizezi petrecerea!

Închiriează o cabină foto de la Photobomb.ro

Tot ce trebuie să faci pentru a avea o nuntă de vis este să îți urmezi inima, la fel cum ai urmat-o atunci când ți-ai ales partenerul de viață. Nunta trebuie să vă reprezinte tinerețea, personalitățile și felul vostru de a vă iubi. Nu transformați cel mai frumos eveniment din viață într-un fiasco pregătit după gusturile altora. În plus, o nuntă organizată exact așa cum vă doriți se va reflecta în atitudinea și privirile fericite ale familiei și invitaților. Ce alt mod mai frumos de a imortaliza pe vecie aceste momente decât instantaneele vesele dintr-o cabină foto? Tu vei rămâne cu fotografiile făcute chiar de invitați pe parcursul întregului eveniment iar cei dragi vor lua acasă un dar de neprețuit: amintirea zâmbetului și a fericirii voastre și a lor într-o fotografie instantanee atipică dar foarte originală!

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.