Licențe electronice pentru software

licențe electronice - LicenceDeals.com

În zilele de azi când în fiecare casă există cel puțin un calculator/laptop și sunt firme în care tot este digital. Putem ne dă seamă unde este viitorul. Această se referă la oportunitățile numeroase și nu numai, dacă ne gândim și de mediul înconjurător, dacă toată informație este pe hârtie atunci ce se vom întâmplă cu mediul înconjurător?

De ce este foarte important să folosiți sistem de operare legitimă? În primul rând dacă sunteți persoana juridică, este obligatoriu să folosiți un software legal sau puteți suferi pierderi uriașe dacă dispozitivele voastre vom fi verificate de autorități. Un alt pericol este pierderea informațiilor, dacă software-ul vostru este ilegal nu știți până la când vom merge, nu puteți folosi toată capacitatea softwarului.

În ceea ce privește este mai bine pentru toată lumea să folosească licențe legale, atunci de ce mai există software-ul ilegal? Prețul? Nu mai trebuie să vă gândiți la el! Suntem aici să vă oferim oferte foarte buni cu prețuri mici. LicenceDeals oferă licențe electronice pentru sisteme de operare, aplicații office și programe antiviruși.

De ce licențe electronice?

În primul rând este un proces foarte rapid – faceți comandă și în câteva minute primiți factura și licență prin email. Nu trebuie să așteptați curierul sau să vă duceți undeva. Nu există taxe pentru ambalaj sau transport și prețul produsului este mai mic. Versiunea descarcata va fi cea ultimă și nu trebuie să-și pierdeți timpul în așteptare update-urile. Puteți achiziționa și un pachet Windows + Office la preț mai bun decât dacă le cumpărați sepărat.

LicenceDeals oferă și support clienții său, nu este centrul de apeluri, ci este o echipa de asistență internă unde puteți primi informație de la specialiști, pentru ei este mai important în urmă clienții să fiu fericite.

În legatura cu dezvoltarea companiei pe piața Română, LicenceDeals vă oferă o reducere suplimentara cu 5% cu codul Ecomdir.

Licentele electronice sunt varianta optima atat ca timp investit cat si in ceea ce priveste costurile. Aceste licente electronice sunt cea mai economica varianta de a achizitiona legal, pachete software la preturi foarte avantajoase.

Trebuie să știți că există numeroase furnizori care nu respectă legea și vinde licențe de la China, licențe de volum sau MSDN, prețurile sunt mai mici, dar siguranță lipsește, de aceea este mai bine să cumpărați de la un furnizor cu încredere. LicenceDeals – siguranță, accesibilitate, încredere.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.