Cum să organizezi o petrecere surpriză pe cinste !

Cum să organizezi o petrecere surpriză

Prietenul tău cel mai bun împlinește o frumoasă vârstă curând și ai vrea să îi organizezi o petrecere pe care să nu o uite, dar efectiv nu știi de unde să începi ? Ai putea să organizezi una dintre acele petreceri banale, ca la carte, în sufrageria unui apartament, dar unde ar mai fi spontaneitatea și distracția dacă nu aduci nimic în plus ? Noi îți propunem câteva mici artificii care vor transforma o banală petrecere surpriză într-un adevărat succes pentru persoana dragă din viața ta.

Ingredientele unei petreceri surpriză

  1. Locația – renunță la banala sufragerie ca loc pentru organizat o petrecere și alege în schimb ceva mai spontan și neobișnuit, cum ar fi un rooftop sau o sală special amenajată pentru petreceri. Nu doar că vei avea un spațiu unde te poți desfășura fără grija că vei strica/murdări ceva și va trebui să cureți apoi, dar într-un loc special amenajat ai și alte facilități precum o stație pentru muzică și lumini de petrecere.

  2. Un photobooth – cum altfel să te distrezi împreună cu cei mai apropiați prieteni fără să iei ca amintire apoi un set minunat de fotografii în care vă purtați toți goofy și sunteți mândri de asta ? Fotografiile făcute cu telefonul sau cu aparatul foto sunt grozave, dar cele dintr-o cabină foto vă permit să vă exersați imaginația utilizând și recuzita pusă la dispoziție de proprietari : pancarte cu mesaje amuzante și măști care vor face deliciul petrecerii ! Vezi aici ce avantaje mai ai.

  3. Un aparat de karaoke – cine nu iubește karaoke și cine nu se bucură instant atunci când dj-ul invită petrecăreții pe scenă să dea tot ce au mai bun din ei pe melodiile arhicunoscute ? Chiar dacă de cele mai multe ori putem improviza un astfel de aparat cu ajutorul laptop-ului nostru, o mașinărie specială denotă respect față de invitați și asigură o activitate plăcută, fără întreruperi.

  4. Angajează o firmă de catering – astfel vei scăpa de grija gătitului, de timpul pierdut prin bucătărie și, de cele mai multe ori, vei face economii substanțiale.

  5. Schimbă ora ! – suntem obișnuiți cu petreceri care încep târziu și se termină și mai târziu, dar majoritatea oamenilor au de cele mai multe ori responsabilități de care să se ocupe a doua zi și pleacă devreme, stricând vibe-ul general. Ce ai zice să organizezi o petrecere în miezul zilei ? Unicat, spontan și potrivit pentru toată lumea !

Soluția este pentru o petrecere de neuitat este închirierii cabinei foto Photobomb.ro

O cabină foto este un element care aduce un plus de savoare oricărei petreceri deoarece captează zâmbetele fericite ale invitaților instantaneu, iar aceastea rămân imprimate ca fotografii pentru tot restul vieții. În plus, formatul ușor de aplicat oriunde al fotografiilor le face facil de lipit pe frigider, pe perete sau pe ușa dulapului preferat, deci de fiecare dată când aceștia vor vedea fotografia într-o zi obișnuită vor râde și își vor aminti cu drag de minunatul eveniment și de persoanele implicate. Cu atât mai mult în cazul unei petreceri surpriză, unde extazul este și mai mare deoarece oferim niște momente de fericire unei persoane care efectiv nu se așteaptă, este foarte important să imortalizăm niște sentimente autentice sub formă de fotografii instantanee.

Vezi aici oferta nostra ce poate fi personalizata conform cerintelor tale!

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.