InformatiaTa.ro unul din cele mai bune portaluri de stiri din Bucovina

In fiecare zona din Romania exista un centru informativ de unde consimatori din mediul online iti pot lua doza de informatie, in Bucovina, mai exact in Suceava exista site-ul Informatiata.ro care ofera stiri locale suceava dar si stiri de interes national, ofera stiri in timp real despre cele mai importante evenimente din Suceava, stiri de actualitate si economice.

De ce este site-ul InformatiaTa.ro atat de bine cunoscut ?

Pe plan local este unul din cele mai cunoscute portaluri de stiri online insa de ce cred eu ca este atat de cunoscut dupa ce am avut de’a face cu o parte din echipa respectiva :

  • Sunt foarte vechi in mediul online iar experienta este ingredientul cel mai important.
  • Au un design modern si prezinta stirile bine structurate pe categorii de interes.
  • Dispun de tehnologie de ultima ora pentru realizarea interviurilor si redactarea articolelor.
  • Sunt echidistanti din punct de vedere politic iar scopul principal al echipeie este o stire de calitate.
  • Portalul este perfect adaptat pentru orice platforma mobila, ceea ce face navigarea pe website sa fie placuta si usor de citit articolele.
  • Nu au zeci de reclame, ceea ce este un lucru minunat din punctul meu de vedere. Asta denota seriozitate si respect pentru cititori.
  • Se fac actualizari in fiecare saptamana iar sistemul de « bulletin informativ » este unul foarte pentru cei care doresc sa afle ultimele stiri din suceava fara sa mai caute pe internet alte site-uri !

Care este autoritatea acestui web site de stiri ?

Sincer, am ramas surprins cand am testat autoritatea domeniului informatiata.ro si anume, un DA de 45 este WAW insa este ceva normal pentru un website serios !

Autoritatea unui domeniu se calculeaza in functie de foarte multi factori cum ar fi viteza de incarcare si schimburile de link’uri cu alti parteneri. Ce inseamna acest lucru ? Acest website nu face schimb si orice portal web si scorul de incarcare al paginilor este unul ridicat ! La o simpla testare pe google o sa vedeti un scor de peste 60% ceea ce inseamna ca google iubeste acest lucru !

Datorita echipei de profesionisti si aparaturi de ultima ora, articolele sunt redactate pe web site aproape in timp real, ceea ce face ca pe InformatiaTa.ro sa apara striri in exclusivitate, unice si de calitate. Cand spun stiri de calitate ma refer la faptul ca textul este foate bine structurat cu titluri sugestive si imagini integrate perfect pe pagina !

Fiecare strire este construita pentru ca vizitatorul sa citeasca si sa inteleaga cat mai usor stirea respectiva.

Pe acest portal de striri Suceava puteti gasi informatii din domeiul Politica, Economie, Evenimente si striri locale. Este un portal care va tine conectat in fiecare zi cu aproape tot ce se intampla in zona Bucovina.

Din punctul meu de vedere este unul din cele mai moderne site-uri din zona respectiva si il recomand cu placere oricui doreste un portal de calitate care pune accentul pe placerea unei persoane de a naviga in mediul online si de a citi o stire serioasa fara a lasa loc de interpretari sau sa fie cu un aspect politizat si agresiv.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.