Importanta salopetelor de protectie

salopeta de protectie

Nu este o noutate faptul ca echipamentele de protectie sunt indispensabile in majoritatea domeniilor de munca.

O salopeta de protectie calitativa ne poate oferi un plus de confort cat si protectie mecanica in diverse conditii de lucru.

Un factor important este materialul din care este realizat fiind disponibile mai multe variante cum ar fi: doc, tercot, fas sau material ignifugat.

De asemenea pentru o vizibilitate mai buna puteti popta pentru o salopeta de protectie cu banda reflectorizanta si elemente reflectorizante.Asta va ofera un grad de securitate in plus pe timpul noptii.

Pe timpul sezonului rece puteti opta pentru varianta de salopeta matlasata/imblanita pentru confortul dumneavoastra termic.

Un material ignifugat va ofera protectie impotriva temperaturilor ridicate a focului, cu o mare rezistenta la ardere.

O salopeta de protectie realizata din bumbac are proprietati non alergen,absoarbe si elimina umezeala corpului cu usurinta, suporta temperature ridicate fara a fi afectat.

Majoritatea salopetelor de protectie sunt realizate din tercot deoarece pastreaza proprietatiile bumbacului(racoros si usor) si in acelasi timp resitenta, durabilitatea si proprietatiile anti-cute ale tesaturi de poliester.

Un alt avantaj al tercotului este ca nu intra la apa la fel de mult ca si bumbacul.De regula sa constatat ca tercotul fiind ajutat de fibrele de poliester din tesatura are o durata mai mare de viata.

In perioada anotimpului racoros si cu intemperi puteti alege o salopeta de lucru din fas cu un interior matlasat pentru a va feri de ploi cat si de vant.

Un alt avantaj de neglijat este faptul ca cu o personalizare a echipamentelor prin broderie sau serigrafie puteti promova serviciile dvs dand dovada de un plus de professionalism.

Echipamentul de protectie ofera o stima de sine ridicata lucratoriilor cat si siguranta si confortul dorit.

Societatea Erius va poate oferi produse pe comanda in functie de preferintele dvs.

Puteti configura cu unul din consultatii nostri echipamentul de protectie de la model, culoarea cat si material.

Siguranta ta este prioritara pentru noi din acest motiv va oferim cele mai bune solutii pentru dvs!

Distribuie acest articol:
0

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *