Explorator in natura

Vara este anotimpul in care hobby-urile conteaza mai mult decat partea financiara. Anotimpul in care sufletul tau are nevoie sa se incarce cu ceea ce ii place. Fie la munte sau la mare, aventura parca iti bate la usa iar tu trebuie doar sa ii deschizi si sa te lasi purtat.

Best Amanet Auto

Anul acesta, COVID-ul mi-a dat peste cap toate planurile de vacanta. Nu mai pot visa la plaja si la mare datorita aglomeratiei excesive, nu mai pot pleca din tara de teama de a nu ramane pe acolo sau de a nu intra in carantina dupa intoarcere, sau mai rau, sa imi petrec concediul in carantina. Singura varianta a ramas muntele si explorarea zonelor salbatice, pustii de la noi din tara.
Cum peste tot prin statiuni este aglomerat, anul acesta vreau sa merg undeva mai sus. Pentru a reusi sa supravietuiesc pe crestele muntilor, am nevoie mai inainte de toate de cort, apoi de echipament. Cum criza economica din aceasta perioada mi-a afectat salariul a trebuit sa renunt la ceva al meu, ceva ce nu imi era de folos in aceasta perioada. Mi-as fi inchiriat casa, dar nu aveam cui, pentru o perioada de doua, trei saptamani, asa ca, am ales sa imi amanetez masina. Am gasit cu usurinta o firma de amanet auto, aproape de casa, in Oradea. Am ales-o datorita comisionului mic, doar 0,3% si 0,15% pe zi in functie de suma imprumutata si de durata contractului.

Best Amanet Auto
Best Amanet Auto

Am sunat la numarul indicat pe site-ul lor si am solicitat ca un expert in amanet auto sa imi evalueze masina in fata blocului. Intre timp am pregatit actele necesare incheierii contractului de imprumut cu garantie auto: Cartea de identitate auto, Talonul auto, Cartea de Identitate a proprietarului. Expertul a ajuns destul de repede, iar odata ce masina a fost evaluata si contractul semnat, nu mi-a ramas altceva de facut decat sa astept suma solicitata, in 30 de minute. Contractul de garantie auto l-am facut pe 30 de zile, timp suficient sa strang suma aferenta creditului auto, iar daca nu reusesc pot prelungi contractul.
Masina urmeaza sa fie parcata in parcul lor auto, pazit si supravegheat video non-stop. Si daca ma decid sa merg mai mult pe jos si masina sa imi fie de prisos, o pot vinde pe loc. Ei o cumpara!
Abia astept sa imi cumpar toate cele necesare si sa explorez ca un adevarat ghid crestele Muntilor Fagaras.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.