Fellis te invita la mare in orice zi din luna – Cupa menstruala

Cupa menstruala Fellis

Cupa menstruala este alternativa inovatoare la absorbantele de unica folosinta. Aceasta este reutilizabila, fabricata 100 % din silicon medical, avand o durata de viata este de peste 10 ani. Aceasta soseste insotita si de un saculet pentru pastrare.

In functie de fluxul mentruatiei tale, cupa colecteaza pana la 15 ml de lichid, o vei goli de 2-3 ori pe zi. Aceasta se regaseste in doua marimi. Poate fi utilizata pana la 12 ore, spre deosebire de tampoanele de unica folosinta, aceasta nu absoarbe lichidul vaginal din perioada menstruala, ci il colecteaza, lichidul nu ia contact cu aerul, intrucat cupa se mentine in aceeasi pozitie in interiorul vaginului, astfel scade riscul infectiilor si a uscaciunii, nu vei risca sa emane mirosuri neplacute.

Fara restrictii in ceea ce priveste activitatea fizica. Cupa menstruala poate fi utilizata in timpul somnului, a innotului, a oricarui alt tip de activitate fizica, astfel nu mai esti ingradita sa desfasori doar anumite activitati in timpul menstruatiei, da ideea de a merge la plaja in timpul menstruatiei este astazi perfect posibila.

Fabricata din silicon medical, Germany Wacker, fara BPA, fara ftalati si alte chimicale periculoase pentru organism

Economica, are o durata de viata lunga, ceea ace pentru tine inseamna mai multi banuti pentru calatorii, inseamna ca nu va fi necesar ca la fiecare menstruatie sa faci un drum la cumparaturi atunci cand iti este greu sa te si ridici din pat. Vei avea mereu in geanta aliatul tau pentru perioada dificila din luna

Reutilizabila, prietenoasa cu mediul inconjurator. Problemele de mediu au devenit ingrijoratoare in ultimele decenii, iar produsele de unica folosinta, sunt o cauza majora a distrugerii biodiversitatii. Ajunse la groapa de gunoi sau in natura, absorbantele nu se biodegradeaza, iar impactul ingrijirii personale a fiecaruia dintre noi asupra mediului este considerabil, avand in vedere ca toate produsele de unica folosinta sunt din plastic, iar plasticul nu se biodegradeaza.

Pentru mai multe detalii poti vizita pagina brandului nostru din cadrul platformei Emag unde poti comanda cupa menstruala Fellis

https://www.emag.ro/cupa-menstruala-fellis-marimea-s-fl-19/pd/DPH415BBM/

https://www.emag.ro/cupa-menstruala-fellis-marimea-l-fl-20/pd/D9H415BBM/

Cupa menstruala – reutilizabila, prietenoasa cu mediul, economica

  • economica
  • design innovator
  • ideala pentru femei
  • reduce riscul infectiilor
  • ofera o alternativa pentru protectie menstruala
Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.