Cauti un hosting web? Cea mai buna gazduire web sigura

Web Team Hosting & Concept

In articolul de azi o sa dezbatem mai multe subiecte despre găzduire web,creare site webweb design si ce nume de domeniu se potrivește cel mai bine pentru proiectul nostru.

Trebuie sa menționez faptul ca in exemplele date pe parcursul acestui articol ( sunt culese de la clienții nostrii ) nu voi menționa providerul si nici numele firmei in cauza.

O sa începem cu cel mai interesant topic și cel in care mult cauta servicii hosting sau asa cum toți le cunosc sub denumirea de gazduire web.

De ce trebuie sa ne ferim la o gazduire web?

  • Nu de multe ori ne-am confruntat cu una din cele mai bizare probleme venite de la alți provideri unde aceștia hartuiesc clientul. De multe ori, cei de la suport nu au acces la un back-up sau nu li se oferă șansa sa recupereze datele de la vechiul provider, o tactica pe atât de stupida pe atât de reala, unde vechiul provider încearcă sa pună bete in roate.

WebTeam nu va practica și nu practica astfel de regula, ba mai mult ai un back-up zilnic asigurat pe un interval recurent de 2 săptămâni. Deci ești mereu safe in cazul in care ceva se întâmpla și dorești sa restaurezi o copie veche.

  • O alta problema semnalata, este cea a preturilor ce s-au triplat la web hosting de la an la an, ajungând pentru un serviciu ce initial era 30-40 EUR sa fie 140. WebTeam a abordat acest aspect delicat întotdeauna din perspectiva clientului si pentru cele 30 de zile calendaristice, am dorit mereu sa nu punem nici un fee fie ca este vorba de întârziere plata, metoda de plata sau inflație de preturi.

Serviciile de web hosting au fost și vor rămâne accesibile oricărui buget fie ca este vorba de o persoana fizica sau o companie.

  • Am constatat ca foarte multi ex utilizatori ai altor găzduiri web, aveau inclusa in factura lor servicii de IP dedicat/ licența cPanel/ LS ( LiteSpeed ). Ce am constatat noi, a fost faptul ca ei nu aveau IP dedicat și nici LiteSpeed dar erau cotizanți al unor servicii neexistente.

WebTeam nu practica aceasta tentativa de a justifica sub o forma sau alta un preț mărit sau servicii neexistente. Deviza noastră a fost și este, un client fericit, o misiune bine dusa pana la capăt.

Web Team Hosting & Concept

  • Suportul tehnic răspunde in 24 de ore sau primesc răspunsuri unde clientul este cel vinovat.

Pe cat de greu este sa răspunzi multor cereri in scurt timp și mai ales fie ca este zi sau noapte, am ales ca orice problema semnalata fie ca este non urgenta, aceasta sa primească un răspuns in maxim 5 minute urmând ca noi sa revenim cu un follow-up de încheiere. Este vital sa menținem o calitate a serviciilor la un nivel foarte înalt dar și sa ne respectam clienții oferindule o liniște in plus atunci când aleg serviciile noastre.

  • Nu au acces la panou de administrare website ( cPanel ) sau nu li se permite accesul la acesta.

Stim cu toții ca cPanel este locul unde toate ustensilele cu care controlam site-ul web sau e-mailul ori in functie de ce avem nevoie, putem instala pe gazduire programul. Este vital dacă nu inexplicabil acest aspect. In panoul de administrare de la WebTeam ( cPanel ) regăsiți adresele de e-mail, Softaculous ( peste 365 de soft-uri disponibile ) , LS cache controler si multe altele. Promitem ca nu te vei plictisii dând scroll prin panou  .

  • Stim ca in anul 2021 au apărut foarte multe gazduiri web, multe din ele cu servicii restrânse altele mai putin.

Tineti cont de faptul ca exista o diferența enorma intre un reseller de servicii și o firma de gazduire web ce oferă o gama larga de servicii proprii. Aici putem sa ne uitam la preț, timpul de răspuns la ticketele de suport, timpul de rezolvare a problemei, gama de servicii oferite , preturi domenii și asa mai departe.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.