Cadourile de casă nouă – ce sunt, când și cum se oferă

Nu este nimic ce să se compare cu momentul in care ii ajuti pe cei dragi să inceapa viata într-o casă nouă. Când toată lumea se adună împreună, admira noul spațiu și se gândesc cu entuziasm la nenumăratele amintiri pe care aceasta casa le va crea în anii următori. Ca o modalitate de a celebra o astfel de ocazie importantă, este obișnuit să le aduci proprietarilor cadouri pentru “inaugurarea” casei – lucruri ce îi vor ajuta pe aceștia să transforme “patru pereți și un acoperiș” într-un cămin cald. De aceea, cadourile pentru casa noua sunt un gest amabil și pot sa fie un pas important în aceasta etapa. Totuși, de foarte multe ori, alegerea articolului potrivit ce sa fie oferit celor dragi poate fi un proces …deranjant, ori chiar obositor!

Pentru a simplifica lucrurile, există soluția – cosurile cadou, ușor de ales și de oferit Ai mai multe daruri, într-un singur pachet – astazi poti cumpara astfel de cadouri, gata impachetate, simplu de personalizat, în variante originale și chiar unice! Vezi aici oferta magazinului online Sidora Gifts de cadouri de casa noua și alte cosuri-cadou, complet personalizate.

Daruri magice, pline de semnificație

În trecut, tradiția consta în a dărui sare, paine și mături cu ocazia mutării într-o casa noua. Explicația? Sarea păstrează viața “cu gust”, pâinea asigură noilor proprietari “hrană”, iar mătura „îndepărtează necazurile”. Toate cele trei tradiții îi făceau pe cei dragi să zâmbească; astăzi însă, dacă doriți cu adevărat să impresionați, încercați aceste idei actuale și mai …moderne:

 1. Platouri de piatra pentru servire

 2. Carti

 3. Seturi de bucătărie: prosop, manusa pentru cuptor și servet

 4. Cani cu motiv românesc

 5. Zaharnite

 6. Pusculite

 7. Parfum

 8. Cesti cu farfurii din portelan pentru espresso

 9. Cafea

 10. Sapun

 11. Decoratiuni

 12. Lapte de migdale

 13. Biscuiti

 14. Borcane de sticlă umplute cu praline și decor

 15. Lumanari cu arome

 16. Decoruri de sărbători

 17. Cutii rigide premium, incapatoare, ce pot fi refolosite ca și organizator

Momentul potrivit?

Cand este cel mai bine sa daruiesti un astfel de cadou? Fie cand sunteți invitați la o petrecere de casa noua, fie când luați parte la o masa sau o cina alături de noii proprietari, în noua lor locuința… sau chiar de sărbători, acum cand ne vizitam mai des familia și pe cei apropiati! Dacă distanțele ne impiedica, poți sa trimiti un astfel de coș cadou chiar și prin curier!

Care este suma pe care trebuie sa o aloci acestor daruri?

În funcție de dorințe și de complexitatea cadoului, poți sa gasesti cosuri cadou de casa noua de la 100 pana la 600 de lei.

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.