Bell, Book & Candle by Interior Store – “Aromarea” locuintei tale

Bell, Book & Candle

Simti cateodata nevoia sa iti transformi locuinta intr-o oaza de relaxare? Lumanarile parfumate si parfumurile pentru interior sunt detaliile potrivite pentru a schimba aspectul locuintei tale , pentru a ii oferi un look sofisticat , relaxant si o aroma minunata.

Lumanarile au evoluat de-a lungul timpului, de la o sursa de lumina, la un accent decorative, cu multe utilizari si beneficia diferite. Incepand din Egiptul antic, si pana in secolul al XIX-lea – oameni au folosit lumanarile in scopuri utile – pentru iluminatul spatiilor. Evolutia catre lumanarea contemporana a pornit in anul 1850, cand a fost introdusa ceara de parafina in realizarea lumanarilor.

Odata cu aparitia curentului electric, lumanarile nu au mai servit ca sursa de lumina, insa ele continua sa creasca in popularitate si utilizare: simboliezeaza sarbatoarea, semnifica romantismul, calmează simțurile, definesc ceremonia și accentuează stilul decorațiunilor de acasă.

Acestea schimbă instantaneu atmosfera oricărui cadru interior sau exterior, adăugând lumină în orice spațiu, fără asprimea unui bec electric.

Beneficiile aduse in locuinta de lumanarile parfumate sunt multiple, pornind de la aroma lor, ce va improspata aerul din locuinta , creand o atmosfera relaxanta si pana la lumina calda pe care o emana – lumanarile parfumate te vor ajuta sa reduce tensiunea si stresul adunat.

Atmosfera creata de lumina calda a unei lumanari este intodeauna intima si confortabila. Lumânările sunt cunoscute pentru proprietățile lor calmante, vindecătoare și sunt adesea folosite de terapeuți, pentru a crea o atmosferă liniștită în camerele lor de terapie. Actul pur de a aprinde o lumânare, strălucirea ei minunată și blândă pe care o creează, ajută la ușurarea și calmarea minții.

Lumânările parfumate te pot ajuta să te relaxezi, să te simți calm, energizat și să-ți ajute creierul să intre într-o stare de spirit mai productivă. Lumânările de lavandă vă ajută să vă ușurați mintea și să eliminati stresul. Lumânările de eucalipt sunt energizante și îmbunătățesc concentrarea; iar cele cu citrice sunt energizante și pot ameliora anxietatea și depresia.

Lumânările sunt , de asemenea, o modalitate elegantă de a accesoriza în orice cameră din casa ta. Utilizați culori subtile pentru a adăuga o atingere calda spatiului; sau mergeți in culori strălucitoare, îndrăznețe pentru a avea cu adevărat impact.

Lumânările sunt foarte versatile, fiind disponibile intr-o gama larga de stiluri , pregatite sa arate minunat în fiecare cameră. Lumânările din baie oferă un refugiu asemănător unui spa, lumânările plasate strategic în tot livingul tău îl fac confortabil și relaxant , lumânările plasate pe masa vor crea o atmosfera romantica, iar lumânările de bucătărie vor ambienta spatiul in care ne petrecem atat de mult timp si vor elimina mirosurile.

Folosiți lumânări în aer liber , pe terasa si în grădina pentru a crea o evadare magică.

Parfumurile pentru interior sunt combinații complexe de substanțe naturale, create pentru a emana o aroma placuta si discrete in locuinta.

Amenajarea interioară trebuie sa răsfețe cât mai multe dintre simțurile noastre: vedere, auz, atingere și miros. Conceperea, proiectarea si realizarea unei amenajari interioare isi va atinge adevaratul potential doar in momentul in care va intriga cat mai multe simturi.

Mirosul, este una dintre cele mai puternice legaturi intre emotii si sentimente – este adesea trecut cu vederea atunci cand amenajam sau decoram interiorul locuintei. O cameră parfumată are puterea de a crea o anumită atmosferă și dispoziție; de aceea este important sa alegem intodeauna parfumul de interior potrivit.

Asa cum fiecare piesa de mobilier este aleasă pentru a se potrivi cu restul designului, aromele ar trebui să fie incorporate in interiorul locuintei.

Există, parfumuri despre care se crede că intrigă mintea și Bell, Book & Candlesentimentele noastre în anumite moduri. Parfumurile care conțin cimbru, pin și maghiran dulce sunt considerate a avea capacitatea de a stimula conversația; acesta este motivul pentru care se găsesc adesea în camerele de zi, unde oamenii sunt cel mai probabil să socializeze. Parfumul de citrice este considerat cel mai bun neutralizant pentru o bucătărie, deoarece bucătăriile sunt cel mai probabil că sunt casa unui amestec de mirosuri. Parfumul de lavandă este cunoscut pentru că provoacă relaxare, prin urmare, o potrivire perfectă pentru dormitor.

Daca doriți să vă asortați parfumul cu sezonul, aromele proaspete de citrice, cum ar fi mandarina sau bergamota, sunt o alegere populară, în lunile călduroase, de vară, când sunt dorite parfumurile mai proaspete.

Bell, Book & Candle este o colectie exclusiva marca Interior Store, ce propune “aromarea” locuintei tale, cu produse proaspete și inovatoare.

Calitatea deosebita a produselor, excelenta designului si a ambalajelor – fac din produsele colectiei o alegere perfecta atat pentru locuinta ta, cat si un cadou minunat pentru cei dragi.

https://interiorstore.ro/product-category/obiecte-decorative/bell-book-candle/

Interior Store

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.