Avantajele închirierii unei cabine foto (photobooth) pentru evenimentul tău!

Avantajele închirierii unei cabine foto

Fie că e vorba despre o nuntă, botezul micuțului tău sau o aniversare, o cabină foto este exact distracția de care petrecerea ta are nevoie! Uită ocaziile când invitații se plictisesc până adorm pe scaune și surprinde-i pe toți cu o activitate plăcută, veselă, de care sigur nu se vor plictisi cu una cu două!

De ce să închiriezi un photobooth Photobomb.ro pentru evenimentul tău?

  1. O amintire originală pentru invitați – gestul de a oferi o mică atenție oricui a avut plăcerea să se alăture petrecerii cu ocazia unei sărbători este foarte frumos, dar cele mai multe ori oferim invitaților o mică pungă care conține aceleași lucruri indiferent de persoana căreia i se adresează. Printr-o fotografie instantanee de la photobooth, invitatul va primi nu doar amintirea evenimentului ci și dovada personalizată a faptului că prețuim prezența lui alături de noi.

  2. Veselie cât cuprinde! – Fotografiile făcute în cabina foto nu sunt instantanee obișnuite, ci încurajează subiecții să râdă, să zâmbească și să se bucure la maxim, în ton cu evenimentul fericit la care participă. Astfel veselia este asigurată din start și menținută pe tot parcursul evenimentului!

  3. Personalizarea fotografiilor – cabina foto vine la pachet cu un set de pancarte cu mesaje funny și un set de măști amuzante pentru ca invitații tăi să își personalizeze fotografia exact așa cum își doresc. Fie că vor să poarte urechi de iepuraș sau o pancarta pe care scrie ironic „am venit pentru cupcakes”, posibilitățile sunt nelimitate și doar imaginația decide până unde mergeți cu scenariile!

  4. Este o activitate pentru toate vârstele – chiar dacă pare o activitate pentru copii deoarece promovează veselia, folosirea imaginației și o tematică plină de culori care mai de care mai aprinse, chiar și adulții pot participa și se pot bucura cu sau fără cei mici. Până și cei mai bătrâni dintre invitați pot lua parte la fotografiile funny deoarece vârsta sufletului nu coincide cu cea fizica iar la evenimentele importante din viețile noastre fericirea ne face pe toți să ne simțim tineri!

  5. Posibilitatea de a avea cabina foto la eveniment pe tot parcursul petrecerii – spre deosebire de alte distracții închiriate pentru invitați precum dansatoarele, magicianul sau animatoarele copiilor care își fac numărul un timp limitat, cabina foto rămâne la dispoziția tuturor toată ziua. Astfel, indiferent de momentul în care vă vine o idee amuzantă pe care doriți să o imortalizați puteți face acest lucru rapid, mergând pur și simplu în fața aparatului de fotografiat. De asemenea, așa te poți asigura că și invitații care au venit mai târziu sau care trebuie să plece mai devreme rămân cu amintirea prețioasă indiferent de programul lor personal!

Închirierea unei cabine foto este o investiție care va da randament pe termen lung deoarece veselia oferită invitaților va rezista pe zâmbetele lor multe zile după ce evenimentul s-a sfârșit. În plus, instantaneele pe care le iau acasă le va aduce un rânjet de satisfacție de fiecare dată când le vor privi și își vor aminti de fabuloasa experiență! 

Vezi aici oferta nostra ce poate fi personalizata conform cerintelor tale!

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.