7 idei pentru clasicele mărturii

Inchiriaza cabina foto pentru orice eveniment - Photobomb.ro Satu Mare

Mărturiile nu sunt o tradiție nouă. Tradiția mărturiilor a pornit de la nobilii europeni care dăruiau invitaților la nunți zahăr. Treptat s-a renunțat la obiceiul de a oferi ceva dulce și ne-am îndreptat spre rolul decorativ sau utilitatea mărturiei. Mărturiile reprezintă darul tău către invitați. Alegea mărturiilor este un proces dificil deseori. Din cauza timpului limitat sau din dorința de a impresiona, pierdem din vedere cel mai important aspect al mărturiei: valoarea sentimentală.
În acest articol vei găsi 7 idei de mărturii care să îți bucure invitații.

Cabina foto Photobomb.ro Satu Mare
Cabina foto Photobomb.ro Satu Mare

Fotografii cu magnet
Închiriază o cabină foto și lasă-ți invitații să își facă de cap. Dacă ai o petrecere tematică, poți alege un fundal foto profesional în temă. Pe fotografiile primite pe loc pot fi aplicate benzi magnetice. Fotografiile cu magnet astfel obținute vor rămâne invitaților drept mărturie și cu siguranță vor fi lipite cu drag pe frigider.

Rame foto
Dacă deja te-ai hotărât să închiriezi o cabină foto, dar încă ești în căutarea mărturiilor potrivite, alege ramele foto. Sunt utile, practice și, cel mai important, pot fi personalizate. Invitații le pot folosi pentru a înrăma pozele pe care le-au făcut la petrecere.
Deschizător de sticle pentru el, cutiuță cu ceai pentru ea
Încearcă să oferi mărturii individuale și nu de familie. Dacă la petrecerea ta vei avea multe persoane care vin neînsoțite, optează pentru mărturii individuale. Ideea este valabilă și dacă vrei să oferi câte ceva fiecărui invitat în parte chiar dacă vin însoțiți. Un deschizător de sticle pentru el și o cutiuță cu ceai negru pentru ea sunt perfecte.

Semințe de flori sau mini kit de grădinărit
Dacă ești pasionată de grădinărit, alege mărturii eco. Dăruiește invitaților săculeți din iută umpluți cu bulbi sau semințe de flori. O altă variantă sunt mini kiturile de grădinări în care găsești ghivece din carton presat biodegradabil, pământ compact și semințe de flori. Se vor gândi la voi și la petrecere de fiecare dată când își por privi plăntuțele.

Set tacâmuri
Un cadou util sunt și seturile de tacâmuri. Le găsești în diferite variante. Poți opta pentru seturi tematice cu mânerul în formă de inimă sau poți alege tacâmuri simple pe care să le legi cu o panglică roșie.

Loz în plic
Surprindeți invitații cu un loz în plic. În cazul acesta nu este vorba de semnificația sau utilitatea darului, ci de a face ceva ieșit din comun. Și dacă unul dintre invitați câștigă ceva, cu siguranță te va ține minte.
Borcănaș cu miere sau sticluță cu ulei de măsline
Poți achiziționa mierea sau uleiul de măsline direct îmbuteliate în recipiente mici. Le poți dărui așa sau le poți personaliza. Posibilitățile sunt multiple: leagă-le cu panglici colorate, lipește etichete sau îmbracă-le în material textil.

Alege mărturiile în funcție de ceea ce vă reprezintă. Pentru că niciodată nu poți fi pe placul tuturor, încearcă să alegi ceva care să îmbine utilitatea cu valoare sentimentală. Din acest punct de vedere, noi recomandăm fotografiile cu magnet. Prin închirierea unei cabine foto, rezolvi două probleme: un element care să trezească interesul invitaților și mărturiile dăruite. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații!
www.photobomb.ro
0749-304.704 
info@photobomb.ro

Distribuie acest articol:

Citeste si urmatoarele Articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.