Masina de facut paine BM 900 Al este marele castigator al testului VIP!

Asociația Consumatorilor din Slovenia (SCA) a testat 10 aparate de făcut paine fabricate de diversi producători printer care si modelul Gorenje BM 900 AL ,acesta trecand peste toate probele invingator. Produsul castigator s-a detasat cu un scor de 4.2 (dintr-un maxim de 5.5) primind astfel recomandarea celor de la SCA.


Juriul a urmat instructiunile și retetele producatorilor și a evaluat aspectul și forma painii (ovala sau rotunda), greutatea, dimensiunile și textura crustei. Modelul castigator de la Gorenje a primit note mari in special in evaluarea procesului de copt. In timpul testarii s-a constatat ca aluatul se putea indepărta cu usurintă de tava si de lamele de framantare, iar timpul de alocat fiecărui program a fost cel mai scurt dintre toate produsele care au fost testate. Painea a fost bine rumenita și crusta fina, cu o textura ușoara. Totodata juriul a fost incantat atat de modul simplu de operare cat și de designul aparatului.


Mașina de facut paine BM 900 AL de la Gorenje permite coacerea painii in doua tavi detasabile, speciale pentru a permite modelarea unei paini alungite sau rotunde. Ambele sunt imbrăcate cu un strat dint-un material special astfel incat aluatul nu se va lipi.

 
Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul
magazinieftin.ro
 Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cauta

Autenficare / Inregistrare